Wie is Elpromo


In tijden dat het economisch wat minder gaat, is het voor u nog belangrijker te laten zien dat u er bent en waar u voor staat. Het passief wachten op nieuwe klanten is niet meer van deze tijd. Proactief is het sleutelwoord. Een extra mailing n.a.v. een jubileum, meer persoonlijk contact, een andere huisstijl, motiveren van uw personeel, betere uitstraling. Het is zomaar een greep uit de talloze mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.
Bij al deze vormen van communicatie wilt u het niet alleen laten bij woorden, maar ook iets tastbaars achterlaten of uw gevoel zichtbaar maken. Dit kan uw bedrijfskleding zijn, een pen die u achterlaat, give- aways voor op een beurs, of logo golfballen voor uw relaties op de golfbaan.
Het is dan fijn te weten dat Elpromo creatief met u meedenkt naar een goede oplossing passend binnen ieder budget. Wij hebben een breed assortiment aan promotionele artikelen. Van simpel maar doeltreffend, tot luxe met een personal touch.
Relatiegeschenken, premiums, logo golfballen, bedrijfskleding, wij hebben het in huis.
Laat ons meedenken met uw nieuwe stappen in deze uitdagende tijd. Wij begeleiden u graag bij het vinden van het juiste product welke past bij de uitstraling van uw bedrijf.
Bent u proactief?

Bel 06-15192258 of stuur een e-mail naar info@elpromo.nl

Graag tot ziens!

Elpromo Relatiegeschenken
Ellen de Vries


Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van ELPROMO worden gebruikt door derden.
De prijzen op deze website zijn onder voorbehoud en exclusief BTW.